Ѧʏ βʋииιɛƨ Ɯσяℓ∂
Peserta Bertuah Segmen Blogwalking By Amila
Thursday, 26 December 2013 • 9:22 pm • 7 comments
Assalamualaikum...

Hmm...Tak lama lagi nak buka sekolah dah...Tak boleh nak online puas-puas. Jadi, tanpa melengahkan masa dan bertangguh, Amila nak update Peserta Bertuah Segmen Blogwaking By Amila. Memang kat entri  Amila tulis 28/12/2013 baru nak umum but rasa tak senang duduk kalau tak siapkan hari ini. Okay! Masa untuk menari-narikan jari-jemari Amila ni di atas papan kekunci.Hehe

Okay...Jom kita tinjau siapa peserta bertuah tu! Boleh check nombor korang di sini
Random memilih secara rawak. Jadi semua keputusan muktamad!

*
*
*
*
*
_________________________________________________________________________________

Top Referral

(1XShawl,1XDress,1XTopup RM5,1XCursor nama)
Tuntut sini,sinisini, sini



*Klik untuk tumbesaran

No.16

Fasihah


_________________________________________________________________________________

Random

(2XEdit Blogskin)
Tuntut sini

No.5,No.13

(1XEdit Blog)
Tuntut sini

No.7

(1XShawl)
Tuntut sini

No.3


(1XKeychain)
Tuntut sini


No.11

(2XHeader)
Tuntut sini

No.16,No.5

(Baucer RM5 fesyen Korea) Batal

(1XTopup RM5)
Tuntut sini

No.12

(5XSpecial Bookmark Calendar 2014)
Tuntut sini

No.10,No.11,No.5,No.2,No.4

(10XReview blog)
Tuntut sini

No.6,No.14,No.7,No.4,No.15,No.11,No.8,No.1,No.16,No.9


(7X Bloglist untuk bulan 1 *2014)
Tuntut sini

No.2,No.8,No.3,No.1,No.6,No.11,No.15

(10X Voucher)
Tuntut sini

No.10,No.3,No.12,No.16,No.5,No.1,No.7,No.4,No.8,No.14

(2X Review blog+Bloglist)
Tuntut sini

No.15,No.10

(1X Exo Fan Type A +2X Infinite Lomocard)*1 winner

Tuntut sini


No.9


(1X Handmade Bookmark)
Tuntut sini

No.1



(3XFridge Magnet)
Tuntut sini

No.10,No.6,No.14

(2XMembership card)
Tuntut sini

No.10,No.11

Perhatian! 
Semua peserta akan dapat blogger ID card.Jadi,apa tunggu lagi? Jomlah join :)
Tulis di entri anda details berikut:


Nama : 
Warna : 
Tulis apa : 
Mula menjadi ahli : 
Tarikh luput : 
Tarikh lahir :  
Gambar :


Amila akan suruh sponsor yang sponsor blogger ID Card buat. Korang tak perlu tuntut.



Kepada pemenang, sila COPY AND PASTE ayat di bawah dan tuntut hadiah masing-masing daripada SPONSOR.

 * Saya pemenang daripada 'Segmen Blogwalking By Amila' *

     Terima kasih kepada para sponsor. Di sini, saya sertakan detail :

     Nama :
     Alamat :
     No telefon :
     Link Blog/Link Giveaway :
     Barang yg dimenangi :
     Link Penganjur : 


P/s: Kepada yang tidak menulis details ID card, boleh komen sini. Pada yang tidak berjaya, cuba lagi pada masa akan datang. Mana tahu rezeki korang pulaklah kan?

_________________________________________________________________________________
Thanks for reading my entry. Comment?
_________________________________________________________________________________

Labels:



PASTFUTURE
Writer Blog


Assalamualaikum blogger! Welcome to My world . Please don't copy anything here. Be a good girl and boy. Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)Need some choco ? Here.

WALKIE TALKIE


The Besties


Grab Me!

*Copy and paste into your blog okay?

Past Memory




CREDIT SECTION

Coding basecode by: Izyanyancinnamon
Edit template by: Iman Sarah
Owner blog: Nur Amila
Best view:Google Chrome
Others:(♥♥)